Kontakta oss

Kontakta oss

Vi vill självklart att alla kunder skall vara nöjda

Men om det skulle vara något oklart eller att något inte är tillfredställande ber vi er i första hand komma till vår butik där vi kan hjälpa er omgående.

Om du inte kan komma till butiken och har frågor eller har stött på problem vill vi väldigt gärna att du kontaktar oss, så vi kan försöka hitta en lösning som passar alla.

Nedanför hittar du telefonnummer och e-postadresser:


Kundservice

Tel: 046-771110

När det gäller frågor kring produkter, beställningar, returer eller övrigt, vänligen maila:

butik@outdoor-adventures.se

När det gäller frågor kring verkstadsärenden vänligen maila:

butik@outdoor-adventures.se

 

Frakt & Leverans

Vi levererar alla små paket med posten och skickar större produkter med Schenker

Byte & retur

Vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp när du handlar i vår nätbutik. Nedanför kan du läsa om hur du går tillväga för att byta eller lämna tillbaka något du köpt hos oss.

Ångerrätt i nätbutiken

Om du köper en vara via vår nätbutik har du enligt distansavtalslagen en ångerrätt som ger dig möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar från att du betällt varan.

Du har rätt att öppna och kontrollera varan. Om det skett en värdeminskning vid öppnandet och kontrollen av varan kommer vi dra av motsvarande belopp när vi återbetalar din beställning. Vi rekommenderar att den förpackas väl, tillsammans med originalförpackning och emballage samt eventuella tillbehör (som t.ex. fjärr, bruksanvisning, batteri, osv).

För att underlätta hanteringen vid åberopande av ångerrätt så kräver vi att du bifogar kassakvitto, faktura eller liknande inköpsbevis tillsammans med din retur. Självklart står ni själv för returtransporten vid ett ångerköp.

Vid återbetalning rekommenderar vi att du anger bank och bankkontonummer (inkl. clearingnummer), postgirokonto eller personkonto, för att undvika eventuella avikostnader eller liknande. 

Skicka din retur till:

Outdoor Adventures

Industrivägen 5

26873 Billeberga

 

Faktura adress:

Furuhillsvägen 80

24495 Dösjebro

 

Orgnr: 559026-2449

 

Garanti 

Outdoor Adventures arbetar efter samma garantivillkor som övriga aktörer i branschen tolkade ur konsumentköplagen när det gäller lek- och tävlingsfordon (icke vägregistrerade fordon).

Vi vill nedan så tydlig som möjligt beskriva dessa villkor för att inga missförstånd skall uppstå.

Fordon som är avsedda för lek- och tävlingsverksamhet och som endast får framföras på tävlingsbana eller annat avhyst område förväntas utsättas för så hårt slitage att någon garanti inte kan lämnas efter det att fordonet tagits i bruk. Detta gäller för samliga fordon i segmentet, oberoende av fabrikat eller prisklass.

På alla lek- och tävlingsfordon lämnas dock en funktionsgaranti. Funktionsgarantin innebär att vi garanterar att varan är hel, komplett och fullt fungerande vid leverans. Efter det att fordonet tagits i bruk upphör denna garanti att gälla och kunden får därefter bekosta eventuella reservdelar och reparationer själv.

När du tagit emot ditt fordon är det därför mycket viktigt att du kontrollerar att allt fungerar som det ska och att ingenting är trasigt eller felaktigt. Skulle fel eller brister upptäckas skall detta omgående anmälas till oss via e-post på butik@outdoor-adventures.se . Detta skall göras innan fordonet tas i bruk.

När du har börjat köra med ditt fordon har du också indirekt godkänt det som felfritt och Outdoor Adventures kan inte längre hållas ansvariga för eventuella fel som uppstår.

Ovanstående gäller endast lek- och tävlingsfordon.

För vägregistrerade fordon gäller 1 års garanti om ej annat anges.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Är något oklart så tveka inte att höra av er till vår kundtjänst.

Lycka till med er nya leksak